.
Bart De Pauw
zaterdag 3 februari 2024

“Bart De Pauw heeft het wel naar gemaakt” 

En hij is niet alleen 

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat Herwig Van Hove op televisie te zien was. De kok heeft ondertussen een respectievelijke leeftijd bereikt, maar kijkt nog heel vaak televisie. Ook hij is op de hoogte van het vele seksueel grensoverschrijdend gedrag dat enkele bekende mannen hebben gepleegd.

“Bart De Pauw heeft het wel naar gemaakt natuurlijk. Net als Sven Pichal en Adriaan Van den Hoof lijkt me dat een gespleten persoonlijkheid. Privé waren ze erg brutaal, en mensen nemen dan natuurlijk wraak via hun meest kwetsbare kant: hun tv-bekendheid. In mijn tijd had je ook wel geile bokken die hun handen niet konden thuishouden. Maar daar hadden wij op de set toch weinig last van”, klinkt het in Dag Allemaal.

Herwig is wel grote fan van Jeroen Meus. Hij vindt het niet meer dan terecht dat ‘Dagelijkse kost’ het meest succesvolle kookprogramma is, dat al dertien jaar lang op televisie te zien is.

“Ik heb respect voor Jeroen Meus. Het is geen kinder-tv zoals 'SOS Piet', maar ook op zijn formule komt natuurlijk sleet. Hij zou er beter mee stoppen. Er zijn geen honderden manieren om een kookprogramma te maken. Hoe vaak heeft die jongen nu al geen ui gepeld of een knoflookteentje plat geslagen?”

Bio van Bart De Pauw

Meer Over:

Bart De Pauw