.
News Image

Bart Kaell en Luc Appermont nemen duet op

Dit had niemand zien aankomen.


Van een verrassing gesproken: Bart Kaëll brengt binnenkort een single en dat is een duet met de enige echte Luc Appermont. Dat schrijft Het Laatste Nieuws maandag. Eind september gaat de theatertour van Bart Kaëll en Luc Appermont van start, “Intiem” is de titel.

Samen nemen Bart en Luc het publiek mee naar hun verste verleden, hun mooie en emotionele momenten, hun lief maar ook hun leed. Luc en Bart vertellen honderduit. Van banale weetjes tot gebeurtenissen die hun leven tekenden. Soms met een brede glimlach, soms vertederend en soms met de krop in de keel.

Wist je dat Luc en Bart elkaar leerden kennen in een café in De Haan? En dat de mama van Bart aquarellen schildert? En dat Luc vroeger helemaal weg was van Nonkel Bob? Duik je graag eens mee in de “achter de schermen verhalen” van Luc tijdens het Eurovisiesongfestival, het jaar dat onze eigenste Sandra Kim won? Wil je het verhaal horen van de kippenjongen … waardoor Bart heel even het noorden kwijt was of toch liever over zijn creatieve uitspattingen met de majorettenstokskes? Het belooft een leuke tour te worden waarbij niet alleen Bart zal zingen maar ook Luc bewijst dat hij kan zingen. In Het Laatste Nieuws van maandag lezen we dat Luc zangles aan het volgen is om een duet op te nemen. “De eerste en de laatste keer”, vertelt Bart in de krant. Het is een eenmalig project, in de aanloop van onze theatershow die in september in première gaat. Waarschijnlijk komt er ook een videoclip, maar daar zijn we nog mee bezig. De twee kiezen voor het nummer “Avond” van Boudewijn De Groot en de twee coryfeeën brengen het nummer ook tijdens hun theatertour die op 22 september van start gaat en die ze op z’n minst 23 keer zullen brengen in de Vlaamse theaterzalen. Humor gecombineerd met pure ernst. Verhalen gecombineerd met liedjes. Muziek zal aanvullend werken op de woorden en soms zullen de woorden vragen naar een muzikale apotheose. Het valt allemaal mooi samen en voor deze ene keer laten Luc en Bart u toe in deze unieke inkijk in hun leven. En uniek zal dat duet zonder twijfel worden want Luc heeft al vele jaren niet meer gezongen. In 1983 verscheen zijn meest recente single “De Kruistocht”.