.
Luc Appermont, Bart Kaell
donderdag 11 juli 2024

Bart Kaëll: “Hij weet wanneer hij moet zwijgen”

Het perfecte koppel

Bart Kaëll en Luc Appermont zijn al jarenlang een fantastisch koppel, maar laten elkaar wel los als het gaat op vlak van hun werk. Toch lijken ze daar ook steeds onafscheidelijker te worden.

Zo gaat Luc tegenwoordig altijd mee naar optredens als chauffeur van Bart. En dat zijn er in juli en augustus behoorlijk veel.

“Ik wil Bart niet meer zonder chauffeur de baan op sturen. Als zanger moet je in de best mogelijke omstandigheden kunnen optreden, de stress van rijden kan je dan wel missen. Bovendien zie ik Bart ook graag optreden. Ik heb dat nog nooit vervelend gevonden, elke show is ook anders. We hebben al verschillende chauffeurs geprobeerd, maar Bart wil alleen mij. Daarom neem ik niet te veel presentatie-opdrachten aan en stel ik mij ten dienste van hem”, zegt Luc in Story.

Ook Bart is erg opgelucht met Luc als chauffeur en voelt zich volledig op zijn gemak wanneer ze samen op de baan zijn.

“Luc voelt mij heel goed aan. Hij weet wanneer ik moe ben of wanneer hij beter niet babbelt. Hij gelooft ook niet dat ik alleen rustig in mijn wagen kan zitten. Ik ben heel gelukkig als hij erbij is. Ook al wil ik het eigenlijk liever niet, want voor Luc is het toch altijd een opdracht, zeker als het laat is.”