.
Bart Kaell
vrijdag 1 december 2023

Bart Kaëll: “Ik ben blij dat ze dat vanonder het stof hebben gehaald”

En hij is er ook weer bij

VTM is terug met een nieuw muzikaal programma ‘Starstruck’. In het programma kruipen fans in de huid van hun idool om er de performance van hun leven te geven. Die acts worden beoordeeld door Guga Baul, Nathalie Meskens, Nora Gharib en Bart Kaëll.

Die laatste begrijpt dat mensen een link maken met ‘De Soundmixshow’, het programma dat hij zelf meer dan tien jaar geleden heeft gepresenteerd.

“Het is een imitatiewedstrijd. De jury gaat op zoek naar de beste imitatie van een wereldster, die het meest lijkt op het origineel. Het grootste verschil met vroeger is dat er nu telkens drie kandidaten zijn die hetzelfde idool imiteren. Dat maakt dat wij, als jury, makkelijker kunnen vergelijken. Die doet de beweging goed na, die heeft dezelfde stem. Ja, ik had echt het gevoel dat ik weer in De Soundmixshow zat”, zegt Bart in Story.

De zanger is alvast heel enthousiast over het programma en wat de mensen zullen te zien krijgen. Hij is blij dat er weer zo’n soortgelijk programma op televisie zal te zien zijn.

“Ik ben blij dat VTM De Soundmixshow vanonder het stof heeft gehaald en in een nieuw jasje heeft gestoken. Er zijn door de jaren heen heel wat talentenwedstrijden geweest, van Idool tot The Voice. Maar dat is toch anders dan een imitatiewedstrijd.”

Download onze app voor Android of iOS