.
Bart Peeters
zaterdag 19 november 2022

Bart Peeters geeft zich letterlijk helemaal bloot

“You can leave your hat on aan het oliebollenkraam”

Ook Bart Peeters trad op met een aantal andere bekende Vlamingen en voorzag het publiek in de Kursaal Oostende van de ‘full monty’. “En ja, het publiek ging uit zijn dak”, vertelde Bart Peeters aan Dag Allemaal met pretoogjes.

De stripact werd uitgevoerd voor ‘Kom op tegen Kanker’ en zorgde op die manier voor de nodige aandacht voor bepaalde kankers die mannen treffen. “Ongelooflijk trouwens wat een vriendschap tussen ons is ontstaan”, haalt Bart Peeters nog aan als het over de andere BV’s heeft die ook meededen aan de act.

De avond ervoor gingen ze samen naar de kermis in Oostende en aan het oliebollenkraam weerklonk plots het lied ‘You can leave your hat on’, het nummer van de act. “We hebben onze show daar ter plekke eens opgevoerd, al hebben we toen wijselijk enkele lichaamsdelen bedekt gehouden”, bekent Bart Peeters in Dag Allemaal.

“Door alles in de strijd te gooien, hebben we ons steentje bijgedragen om teelbal- en prostaatkanker bespreekbaar te maken, aldus een tevreden Bart Peeters.

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters