.
Bart Peeters
zondag 18 december 2022

Bart Peeters: “ik ben verkeerd bezig”

Wat loopt er fout bij Bart Peeters?

Bart Peeters is gekend als rasechte entertainer, een echt podiumbeest die een hele zaal los kan doen gaan. Maar naast die carrière heeft Bart Peeters nog een andere passie namelijk schilderen.

“Toen ik twee was kon ik al behoorlijk tekenen en ik ben dat blijven ontwikkelen. Tot mijn 22 heb ik geschilderd, ik werkte ook in een decoratelier”, onthult Bart Peeters aan Dag Allemaal.

Hij verdiende lang zijn brood als illustrator en pas daarna kwam acteren en musiceren. “Die Lotto-Arena-concerten waren rond mijn zestigste. Ik dacht, da ’s een mooi moment om te stoppen, nu kan ik schilder worden”, verneemt Dag Allemaal van Bart Peeters zelf.

Ondertussen kwam er terug interesse van Nederland en neen zeggen bleek een moeilijke opdracht. Een nieuwe singel, een geweldige festivalzomer, heel wat zaken in het vooruitzicht dus waardoor stoppen met optreden toch nog niet voor direct zal zijn.

“Dat schilderen zal dus weer even moeten wachten, maar ik laat dat plan niet meer los”, aldus Bart. Hij geeft zelf aan een ‘laatbloeier’ te zijn.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters