.
Bart Peeters
zondag 7 april 2024

Bart Peeters: “Ik vind het niet erg dat mensen mij zo noemen”

Maar klopt het wel?

Het is ooit medisch bij Bart Peeters vastgesteld dat hij een echte introvert is. Dat is een groot contrast met zijn vrouw en twee dochters die extravert zijn. Zoon Pablo is dan weer net zoals zijn vader.

“Ik vind het niet erg dat mensen mij een ADHD'er noemen, maar het klopt eigenlijk niet. Ik ben een heel rustige mens. Je zult mij niet snel op een feestje aantreffen, en ik mis dat ook niet. Ik hou van mijn kalme leventje. Behalve als de lichten aanfloepen in de Lotto Arena, dan mag ik het kieken uithangen”, lacht de zanger in Humo.

De Lotto Arena is de ultieme plaats waar Bart zich volledig op zijn gemak voelt. Dat heeft hij vooral te danken aan het feit dat het een duidelijke context is.

“Ik heb een tijdlang tv-shows gepresenteerd in Nederland: dat waren grote programma's, waar Paul de Leeuw en Linda de Mol in de zaal zaten en Céline Dion al eens langskwam. Geen enkele Nederlandse presentator durfde zich daaraan te verbranden, dus haalden ze die Belg er maar bij. Op de redactievergaderingen had iedereen een grote mond - ik denk dat je het aantal introverte Nederlanders op één hand kunt tellen. Ik kwam er amper aan te pas, tót ik begon te presenteren. Dat is eigen aan introverten.”

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters