.
Bart Peeters
maandag 26 december 2022

Bart Peeters zet zijn kinderen onder druk         

Anneke en Bart kijken uit naar kleinkinderen   

De tweede dochter van Bart Peeters trouwde in september. Dat hij uitkijkt naar kleinkinderen is al lang geen geheim meer. “Ik weet dat er plannen in die richting zijn”, onthult Bart Peeters aan Dag Allemaal nadat Winnie in het huwelijksbootje is gestapt.

Bart vertelde ooit in een interview dat hij en zijn Anneke uitkeken naar kleinkinderen maar daar kwam heel wat kritiek op. “Bart Peeters mag niet de fout maken die zoveel ouders maken, hun kinderen onder druk zetten”, weerklonk het toen.

Nu er wel degelijk plannen in die richting zouden zijn, durft Bart er ook ten volle weer voor uitkomen. “Ik besef hoe waardevol nieuw leven is”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

“Bij onze twee eerste kinderen ging alles vanzelf, maar bij de derde zwangerschap liep het mis. Daardoor is Pablo een nakomertje”, aldus Bart Peeters.

Hij wil vooral een grootvader zijn die zijn kleinkind als eerste woordje ‘muggenbeet’ wil leren zeggen. Geen standaard opa dus maar eerder een buitenbeentje, zoals men van Bart Peeters kan verwachten.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters