.
Bart en Céline uit Boer Zkt Vrouw
vrijdag 21 juni 2024

Bart uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Dat vinden wij ook heel romantisch” 

Het moet niet altijd een date zijn 

Toen Bart deelnam aan ‘Boer Zkt Vrouw’ had hij nooit gedacht daar ook echt een vrouw te vinden en al helemaal niet dat hij enkele jaren later een kindje zou hebben. Bart en Céline hebben nu een dochtertje Alice en dat bracht toch serieus wat veranderingen met zich mee.

“We zijn heel sociale mensen, maar met Alice trekken we de deur niet zomaar achter ons dicht. We hebben naast het landbouwbedrijf elk nog een fulltime job. De momenten buiten de job gaan naar het werk op het veld. We kennen rustige periodes, maar ook echte piekmomenten dat het alle hens aan dek is. We zijn geëngageerd in het lokale verenigingsleven, ikzelf zit ook nog in de gemeentepolitiek. We ontmoeten graag onze vrienden. Dus het is hier inderdaad nooit rustig”, zegt Bart in Het Nieuwsblad.

Veel tijd met z’n twee heeft het koppel niet, maar ze brengen wel veel tijd samen door. Ze vinden het bovendien ook belangrijk om elkaar hun eigen dingen te gunnen.

“Samen in de tractor zitten, is voor ons even romantisch dan met z'n twee uit gaan eten. We babbelen dan ook veel. Over alles wat ons bezig houdt. Over onze vrienden, familie, het werk, en uiteraard ook over het bedrijf. We zijn trots op wat we al bereikt hebben. We werken aan onze doelen en verder is the sky the limit . We zijn allebei stressvolle mensen. Ik ben de allergrootste stresskip. Dus thuis zoeken we echt de rust op en die vinden we bij elkaar. Bart gelooft ook heel sterk dat alles altijd goed komt.”