.
Bart Van Opstal
woensdag 18 september 2024

Bart Van Opstal: “Die relatie heeft mijn winstkansen gehypothekeerd”

Maar hij was er niet klaar voor

Meer dan 20 jaar geleden liet Bart Van Opstal zich 106 dagen lang opsluiten in het ‘Big Brother’-huis. Winnen deed hij niet, maar hij werd wel knap tweede. We zijn nu meer dan 20 jaar later, maar Bart kan zich niet herinneren dat hij van iets spijt heeft gehad toen.

“Ik zou natuurlijk ‘ja’ kunnen zeggen op mijn relatie met Katrijn. Die relatie heeft mijn winstkansen gehypothekeerd. Ik was verliefd, maar niet klaar voor een relatie. Dat heeft ons genekt, meer dan dat Vlaanderen meekeek. Katrijn was veel volwassener dan ik. Ondertussen ben ik nog steeds samen met Isabel, met wie ik een zoontje heb, Nisse”, zegt Bart in Dag Allemaal.

Nadien was het voor Bart even zoeken weke richting hij zou uitgaan. Agent? Café-uitbater, een job bij een begrafenisonderemer? Bart heeft het allemaal gedaan.

“Twee jaar heeft de zotte bekendheid van 'Big Brother' geduurd. Ik werd echt geleefd en kreeg uitnodigingen voor tv-programma's, feestjes, braderijen, dancings. Maar ik heb daar nooit een magnumfles champagne besteld. Ik was zuinig, want ik besefte dat het feest niet zou blijven duren. Met het geld dat ik verdiende na 'Big Brother' heb ik een rijwoning in Lier gekocht en daar maakte ik zelf drie studio's van. Ik trok veel bekijks. Een tv-ster die in vuile kleren staat te werken op straat: maak dat mee!”

Bio van Bart Van Opstal

Meer Over:

Bart Van Opstal