.
Bé De Meyer
zaterdag 16 december 2023

Bé De Meyer blijft haar man Eddy Snelders steunen

Zij laat hem niet vallen

De man van Bé De Meyer, voetbalcommentator Eddy Snelders, werd gearresteerd op verdenking van zedenfeiten.

Die speelden zich af in de kantoren van het bouwbedrijf van de familie Snelders in Brasschaat. Exhibitionisme zouden aan de basis liggen van de feiten.

Uiteindelijk werd er klacht neergelegd door de buurvrouw die getuige was van de feiten. Inmiddels heeft Snelders een plaatsverbod gekregen en mag zich niet meer in de buurt van zijn slachtoffer begeven. Ook zijn werk komt nu in het gevaar. VRT wacht nog even af maar geeft wel aan dat als de feiten bewezen worden ze niet meer met Snelders gaan samen werken en ook bij Play Sports staat hij nu op non-actief. Wie wel sterk aan zijn zijde blijft staan is zijn echtgenote Bé De Meyer. “Ik blijf hem steunen, en hoop dat wij dit in alle rust kunnen verwerken. Uiteraard is het een schok wat er gebeurd is, maar ik blijf naast m'n man staan.”, vertelt ze aan ‘Dag Allemaal’.

Eddy Snelders betuigde in enkele kranten reeds zijn spijt en laat weten dat hij al een jaar in behandeling is in een verslavingskliniek. En dan kan hij alle steun natuurlijk goed gebruiken. “Ik heb er geen moment aan gedacht om Eddy te laten vallen.”, laat Bé nog weten.

Bio van Bé De Meyer

Meer Over:

Bé De Meyer