.
Tine Priem in Thuis
zaterdag 5 november 2022

Beleeft Tine Priem slapeloze nachten door giftige opmerkingen social media?

Online blokkeren uit zelfzorg

Het positivisme van Tine Priem zou een bron van inspiratie kunnen zijn voor heel wat mensen. Toch krijgt zij regelmatig ook te maken met opmerkingen die gegeven worden via social media.

Gelukkig zijn die opmerkingen meestal positief. “Mocht er toch op de man en niet op de bal gespeeld worden, dan blokkeer ik die persoon zonder pardon”, zegt Tine in Primo.

Een bijkomend vervelend feit zijn de vele files die ze moet trotseren om tot op de set te geraken. “Ik vind het niet erg om een uur vroeger op te staan, ik vind het veel erger om een uur in de file te staan”, aldus Tine Priem in het weekblad Primo.

Naast haar acteerwerk heeft ze ook nog een webshop. Ook dat is heel hard werken. “Je moet er haast dagelijks mee bezig zijn, om kleding op social media en zo te posten” vertelt Tine.

De kledij uit de webshop wordt niet door alle personages uit Thuis gedragen. Haar eigen personage Tamara draagt andere kledij omdat dit niet bij de stijl van het personage past. “Mijn webshop is een project van mezelf” en op die manier houdt ze beide jobs toch nog wat gescheiden.

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem