.
Belinda Voorspoels
woensdag 14 september 2022

Belinda Voorspoels: “Het is niet iedereen gegeven”

Iedereen is er welkom

We moeten het toegeven: wanneer een vrouw op hoge haken voorbij wandelt, dan vinden veel mannen dat sexy en heel vrouwelijk. Maar wist je dat je ook kan sporten op hoge hakken. Sinds kort kun je in ons land dansles volgen om te leren dansen op hoge hakken.

Belinda Voorspoels, die we kennen als Samira uit ‘Familie’ volgt zo’n lessen en heeft daar haar echte passie in gevonden. Zij is laaiend enthousiast over de lessen.

“Tijdens zo’n dansles kan iedereen haar vrouwelijkheid uiten en dat is een geweldig gevoel. Het is bovendien een enorme boost voor je zelfvertrouwen. Het mijne is alvast enorm gegroeid. Ik heb altijd modellenwerk gedaan en sinds ik dit doe, heb ik mijn lichaam veel meer onder controle en loop ik veel eleganter”, bekent ze in Primo.

Lopen op hoge hakken, het is niet iedereen gegeven, en al zeker niet dansen op hoge hakken. Al is Belinda ervan overtuigd dat iedereen het kan.

“Groot, klein, voller of slank, iedereen kan het. Daarom is het zo goed voor je zelfvertrouwen. Het is veel meer dan je alleen maar fysiek goed in je vel voelen. Het sterkt je ook mentaal. Als je zo’n choreografie ziet, zou je misschien durven denken: ‘Goh, daar ben ik niet sexy genoeg voor’, maar iedere vrouw voelt zich tijdens zo’n les ook echt vrouw.”

Maar buiten het feit dat je je erg vrouwelijk gaat voelen, is het ook ideaal om in vorm te blijven. “Ik heb een goed metabolisme, maar vermits ik heel graag eet en snoep, is het toch ook belangrijk om te bewegen. En dit is voor mij de beste manier om in vorm te blijven.”

Bio van Belinda Voorspoels Mercedes