.
Belinda Voorspoels in aflevering 7206 van Familie
dinsdag 22 oktober 2024 18:40

Belinda Voorspoels: “Het voelt alsof ik nu een extra klik heb” 

Er is wel wat veranderd 

Veel mama’s vinden het moeilijk om na hun bevalling een goede balans te vinden tussen werk en hun gezin. Bij Belinda Voorspoels viel het allemaal gelukkig goed mee.

“Mijn partner en ik vullen en voelen elkaar goed aan. Daardoor gaat alles heel natuurlijk en soepel. Omdat ik borstvoeding geef, ben ik 's nachts 'van dienst'. Overdag leer ik mijn teksten voor 'Familie' uit het hoofd terwijl ons zoontje in mijn armen ligt. Ik beeld me dan in dat hij m'n tegenspeler is en hij brabbelt al enthousiast terug”, zegt Belinda in Primo.

Belinda heeft ook geluk met haar collega’s op de set die zelf ook al mama zijn. Zij delen hun tips graag met de actrice.

“Caroline Maes is niet alleen een sterke vrouw, maar ook mama van drie zonen. Zij geeft me vaak waardevol advies. Het voelt alsof ik nu een extra klik heb met andere moeders. Er is niet één manier waarop je een kind kan opvoeden, want elk kind is anders, dus is het fijn om verschillende perspectieven te horen. Dat maakt het uitwisselen van ideeën zo waardevol.”

Bio van Belinda Voorspoels Mercedes