.
News Image

Belle Perez en Wout hadden een blind date

Zij leerden elkaar kennen via bevriend homokoppel.


De maand juni is een belangrijke maand voor Belle Perez, op de eerste dag van de maand gaf Belle haar groot verjaardagsconcert, kwestie van haar 20ste verjaardag als artieste in de verf te zetten. Maar die dag verscheen ook haar nieuwe album. Niets dan goed nieuws voor Belle Perez, dat is ook De Madammen op Radio 2 niet ontgaan. Anja Daems sprak met de zangeres en tijdens de gezellige babbel bij Belle thuis sprak Belle over de manier hoe zij haar man Wout heeft leren kennen.



Belle Perez heeft van weinig dingen spijt. “Het pad dat ik bewandeld heb in mijn carrière, alles heeft een reden gehad”, zegt Belle overtuigd. Belle trouwde enkele jaren geleden voor de tweede keer, haar eerste huwelijk liep op de klippen.””Ik heb héél veel geleerd, ik heb ook héél veel gehuild en heb ook veel verdriet gehad in die periode. Omdat je niet alleen afscheid neemt van je ex-man, maar ook van heel die vriendenkring en ook van die familie. Daar heb ik toch wel heel veel pijn van gehad. Maar uiteindelijk komt alles op z’n plaats en besef je toch dat dat nodig was op dat moment”, vertelt Belle in het gesprek met Anja Daems.



Maar gelukkig ontdekte Belle de liefde van haar leven en dat was Wout. Zij leerden elkaar op een niet-alledaagse manier kennen. “We hebben elkaar leren kennen door gemeenschappelijke vrienden. Wij kenden allebei een homokoppel en die hebben ons bij elkaar gebracht. Dat was een soort blind date, hoe raar klinkt dat. Die mensen hebben een restaurant in Neerpelt en ik kwam daar heel vaak. En dat was weer zo’n avond, maar deze keer ontweken mijn vrienden mij de hele tijd. Normaal gezien krijg ik altijd een menukaart hoewel ik die helemaal uit mijn hoofd ken, maar deze keer dus niet. Ik zei toen tegen hen: ‘wat is er eigenlijk aan het hand? Jullie doen zo geheimzinnig vandaag’. Bleek dat zij nog op iemand aan het wachten waren. ‘Is dat die Wouter de juwelier?’ - want zo noemen ze hem – en bleek dat zo te zijn.” Belle zag dat helemaal niet zitten, maar haar vrienden stonden erop. Wouter kwam uiteindelijk veel te laat binnen, ook hij wist niet dat hij gekoppeld zou worden aan Belle. “Dit gaat toch echt niet gebeuren?, dacht ik toen. Ik had er ten eerste geen zin in, ik wou gewoon een beetje gaan genieten. En ineens zetten ze je toch samen bij iemand waar je een ontzettende klik mee hebt. Het eerste moment had ik zoiets van ‘Amai, wat een arrogante’ en hij had dat blijkbaar ook van mij. Zowel Belle als Wout hadden net een moeilijke periode achter zich en trokken een muur rond zich op. Ik blokte alles af omdat ik dacht dat ik er niet klaar voor was. We hebben gedurende enkele weken gedate, maar dan wel samen met de vrienden erbij. Pas na drie weken heeft hij mijn telefoonnummer gevraagd en had ik zoiets van ‘Ik wil die niet meer loslaten’. Wout moest voor enkele dagen naar Italië en toen had ik echt het gevoel ‘gij hoort bij mij, gij moogt niet meer weggaan’. Bij zijn terugkeer van Italië is die rechtstreeks naar mij thuis teruggereden, heeft mij gebeld om te vragen of ik zin had in ontbijt op bed. Toen ik op mijn balkon stond, zag ik hem zitten op de koffer van zijn wagen met een zak croissants in de hand en een baard van drie dagen. Ik vond dat zo sexy! Die is naar boven gekomen en die is nooit meer vertrokken”. Hoe mooi kan de liefde zijn!


Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez