.
Belle Perez
zondag 5 mei 2024

Belle Perez: “Het brengt mij niet verder”

Ze kan het loslaten

Door ouder te worden, leer je anders in het leven staan en leer je ook dat je je sommige dingen niet meer zo vaak moet aantrekken als vroeger. Dat is toch wel het voordeel van ouder worden. Dat kan ook zangeres Belle Perez niet ontkennen.

“Na een kwart- eeuw in de showbizz heb ik een olifantenhuid gekweekt. Vroeger lag ik wakker van de kritiek van één iemand die mijn nieuwe single of outfit niet goed vond, maar ik word er steeds meer immuun voor. Omdat die negativiteit mij niet verder brengt. De mening van familie en vrienden neem ik wél mee. Maar internettrollen die anoniem hun gal spuien, laat ik mijn dag niet meer verpesten”, zegt ze in Primo.

De familie van Belle is besmet met de muzikale genen. Ook haar zus Jessi heeft het zangtalent in de genen zitten. Dat bewees ze enkele jaren geleden door deel te nemen aan ‘I Can See Your Voice’.

“Toch blijft Jessi liever in de luwte. We hebben al eens samen op het podium gestaan omdat het een grote droom van mijn vader was om zijn twee dochters samen te zien zingen, maar het is voor Jessi geen topprioriteit. Ze is onlangs voor de tweede keer moeder geworden en heeft momenteel haar handen meer dan vol met haar jongens.”

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez