.
Belle Perez
zondag 21 april 2024

Belle Perez: “Ik heb de naïviteit van me afgeschud”

Ze staat nu anders in het leven

Toen Belle Perez in 1999 meedeed aan de preselecties van Eurosong, scoorde ze met haar deelnemende nummer ‘Hello World’ een grote hit in Vlaanderen. Dat betekende de start van haar carrière en bracht veel veranderingen met zich mee in haar leven.

“Niet alleen professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Ik heb de naïviteit van toen van me afgeschud. Niet erg verwonderlijk, hé. Ik was amper 23 jaar toen ik kwam piepen in de muziekwereld. De showbizz is mijn redding geweest, omdat ik anders was blijven hangen in mijn overbeschermde leven in het Limburgse dorpje Achel. Met 'Hello World' kreeg ik een gouden kans om de wereld te verkennen”, vertelt ze aan Primo.

Ondertussen staat de zangeres al 25 jaar op de planken. Dat is niet niks. Toch blijft ze gemotiveerd om haar job met veel passie en liefde te blijven uitvoeren.

“Ik heb allesbehalve een nine-to-fivejob, er komt veel avond- en weekendwerk bij kijken. Maar ik kus nog altijd mijn beide pollen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Want het is simpel: muziek is mijn passie. Die liefde is zo groot dat ik de eventuele nadelen van mijn job er met de glimlach bij neem. Optreden voelt nooit als een verplicht nummer.”

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez