.
Belle Perez
vrijdag 22 september 2023

Belle Perez: “Ik vind dat een heel beladen woord”

Ze zegt het niet snel

Wanneer Belle Perez op het podium verschijnt zien we haar in de mooiste outfits en geeft ze zich steeds volle overgave om het publiek te kunnen entertainen. Maar naast Belle, de zangeres is er ook een Belle die huisvrouw is, mama en een vrouw die kan genieten van de kleine dingen in het leven.

“Ik kan erg genieten van ’s ochtends mijn eerste kop koffie te drinken. Of van Ellia en de twee honden die wat bij me zitten. Of mee in bed liggen. De krantjes lezen op mijn telefoon en terwijl wat naar buiten kijken en genieten van de rust, voor de dag weer echt begint,” vertelt Belle aan Het Laatste Nieuws.

Maar niet alles loopt soms zoals het zou moeten en dan gebeurt het wel eens dat je iemand pijn doet of iets verkeerd doet. Maar Belle kan zich niet inbeelden dat ze sorry zou moeten zeggen tegen iemand.

“Ik vind ‘sorry’ een beladen woord. Dus als ik het zeg, zou ik het al moeten menen. En om eerlijk te zijn: ik denk niet dat ik iemand echt pijn heb gedaan. Wat wel is: ik ben er niet altijd geweest op de momenten dat mensen het graag hadden gewild. Omdat het gewoon niet ging met m’n job.”

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez