.
Belle Perez
maandag 25 september 2023

Belle Perez: “Ik vind dat een lastig aspect”

Ze moet veel dingen missen

Als artiest is het altijd moeilijk om een mooi evenwicht te vinden tussen je carrière en je privéleven. Dat ondervond ook Belle Perez de voorbije jaren. Zij moet soms vaak een verjaardag of andere belangrijke gebeurtenis laten schieten omdat ze een optreden heeft of promo moet gaan voeren.

“Dat vind ik het lastigste aspect van mijn vak. Omdat het bij de ander soms voor ontgoocheling zorgt. En dat is niet fijn. Ik zeg niet vaak sorry, maar misschien wil ik daarvoor toch sorry zeggen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Belle vindt ‘sorry’ een erg beladen woord en zegt het ook niet zo vaak. Maar misschien wil ze toch een keertje sorry zeggen aan bepaalde mensen.

“Sorry aan de mensen die ik liefheb en die misschien niet altijd voor dit vak hebben gekozen, maar wel mee moeten. Mijn ouders. Mijn zus. Mijn man. Mijn kind. Vaker dan ik graag heb, worden ze aangesproken over mij.”

Zo werd Belle haar mama al eens aangesproken op straat over haar dochter. “Iemand vroeg mijn moeder eens: ‘Hoe is het met je dochter’. Zij vroeg toen: ‘Welke dochter? Want ik heb er twee.’”

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez