.
Belle Perez
woensdag 10 januari 2024

Belle Perez viert ‘25 jaar hits’ in de Lotto Arena

Dat gaat een feest worden!

Voor dé ultieme fiesta moet je op vrijdag 8 november 2024 in de Antwerpse Lotto Arena zijn. Daar viert Belle Perez haar succesvolle carrière tijdens het vurige jubileumconcert ’25 Jaar Hits’. Dit jaar is het inderdaad precies een kwarteeuw geleden dat de wereld letterlijk met haar kennismaakte dankzij ‘Hello World’, de hitgevoelige debuutsingle van de ravissante Spaans-Belgische artieste. Met 7 overwinningen, waaronder met de classics ‘Que Viva La Vida’, ‘Enamorada’ en ‘El Mundo Bailando’, is ze nog steeds de absolute recordhoudster van Zomerhit.

In de Lage Landen is Belle Perez al jaren een gevestigde waarde. Al haar ervaring, klasse, positieve latin-vibes, energie en 25 jaar aan heerlijke hits, komen nu op vrijdag 8 november 2024 samen op het podium van de Lotto Arena. Verwacht je aan zwoele latin-klassiekers, nieuwe songs, muzikale pareltjes en uiteraard haar fantastische liveband.

“Ik ga er nog niet te veel over verklappen, maar het wordt een productief jaar”, zegt ze glimlachend. “In het nieuwe jaar pakken we in de Lage Landen gelijktijdig uit met nieuwe muziek. Met het resultaat van enkele schrijfsessies trokken we de afgelopen maanden naar de studio, waar we nieuwe nummers hebben opgenomen. De komende weken verschijnt de eerste single en dat wordt meteen al iets heel bijzonders”, zegt Belle mysterieus.

Nu eens lichtvoetig en opgewekt, dan weer intiem en ontwapenend, of net heel uitbundig en explosief. Belle weet hoe ze die uitersten moet verzoenen. Het typeert haar veelzijdigheid. De Spaanse latino-vibes zijn haar unieke handelsmerk. Haar krachtig, betoverend stemgeluid, verpakt in een ravissante, oprechte, hartverwarmende persoonlijkheid, haar troeven waarmee ze charmeert. Belle is puur, onversneden en vooral nog steeds één van onze absolute topartiesten. Haar jubileumconcert ‘Belle Perez - 25 Jaar Hits’ wordt op vrijdag 8 november 2024 een nieuw hoogtepunt in haar carrière. Het is de afsluiter van een jubileumjaar waarin Belle ook vooruitkijkt naar de toekomst.

“Wie mij kent, weet dat ik het fijn vind om af en toe eens buiten de traditionele muzikale lijntjes te kleuren. Wel, die avond gaan we dat zeker doen, met veel hits, veel sfeer en vooral heel veel positieve vibes en energie. Het wordt een avond met mijn bekende nummers, maar ook andere pareltjes. Surprises horen er ook bij, want voor mij is dit concert het ideale moment om mijn talrijke, trouwe fans en het publiek dat mij de afgelopen jaren heeft gesteund nog eens oprecht te bedanken. Daarnaast geef ik een voorsmaakje van wat ze van mij in de toekomst mogen verwachten, met ook nieuwe nummers die we in aanloop naar dit concert uitbrengen. Naar ’25 Jaar Hits’ in de Lotto Arena kijk ik zelf enorm uit, want dit wordt het hoogtepunt en de absolute apotheose van mijn jubileumjaar”, klinkt het enthousiast.

Het concert ‘Belle Perez – 25 Jaar Hits’ op vrijdag 8 november 2024 in de Antwerpse Lotto Arena is een organisatie van House of Entertainment en Gracia Live. De ticketverkoop start aanstaande vrijdag 12 januari 2024 via ticketkopen.eu

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez