.
News Image

Benefietconcert Jan Leyers

Jan Leyers zingt donderdag voor een goed doel.


Jan Leyers geeft een intiem benefietconcert, inclusief ‘meet and greet’, op 15 januari in Antwerpen. De opbrengst gaat integraal naar het levensreddende werk van Dierenartsen Zonder Grenzen, waarvan hij ambassadeur is.



Jan Leyers schreef zestien nieuwe Nederlandstalige liedjes. Over de zin van het leven in het algemeen en dat van hemzelf in het bijzonder. Over nieuwe schoenen en de maagd Maria. Over ridders met rugpijn en de laatste bus naar Boom. Alleen gewapend met zijn stem en zijn gitaar speelt Jan zijn nieuwe repertoire. Het team van Dierenartsen Zonder Grenzen zal ook voltallig aanwezig zijn.



Het optreden vindt plaats op donderdag 15 januari 2015 om 20u30 in Filmhuis Klappei in Antwerpen (Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen). Tickets zijn verkrijgbaar bij Dierenartsen Zonder Grenzen, door middel van een gift op http://janleyers.vsf-donate.org. De minimumprijs voor een ticket is 18 euro, de hoogste bieders krijgen de beste plaatsen. Het is een intiem concert, dus het aantal plaatsen is beperkt.




Bio van Jan Leyers

Meer Over:

Jan Leyers