.
Berre
zaterdag 19 oktober 2024

Berre: “En dan gaat die jou haten”

Dus hij schreef er een nummer over

Het is heel handig als je een leven hebt waarin veel gebeurt, want dan kan je er ook makkelijker nummers over maken. Dat komt in elk geval goed van pas bij Berre. Hij heeft een eerste full-album uit.

Veel van zijn nummers gaan over de liefde, en het zijn niet altijd even vrolijke nummers. Of Berre een partner heeft of niet, dat deelt hij niet. Maar hij heeft wel inspiratie gehaald uit vorige relaties.

“Ik kwam nog maar drie maanden uit een relatie toen ik plots iemand nieuw leerde kennen op wie ik verliefd werd. Enerzijds wilde ik mij wel weer in een relatie storten, maar tegelijkertijd vond ik ook dat ik er nog niet klaar voor was. Laat me maar gewoon jong zijn en genieten van mijn vrijheid. Uiteindelijk word je wel een koppel, maar heb je schrik dat je niet de persoon zal zijn naar wie de andere verlangt. En dat die jou gaat haten. Die angst beschrijf ik in het nummer. Ik wil nochtans altijd vrienden blijven met mijn ex. Elke relatie is een deel van je leven, en ik zou het vreselijk vinden als je die herinneringen niet meer samen kan delen.”, klinkt het in Tv Familie.

Bio van Berre

Meer Over:

Berre