.
Berre
zaterdag 12 oktober 2024

Berre: “Ik wilde me wel in een nieuwe relatie storten” 

Maar was dat wel een goed idee? 

In zijn nummers zingt Berre altijd over heel emotionele dingen en situaties en weet hij zijn gevoelens perfect onder woorden te brengen. Toch kennen de meeste mensen hem als iemand die altijd vrolijk is.

“Dat ben ik meestal ook wel, maar soms gebeuren er dingen in je leven waar je droevig om bent. Op een podium moet je dat dan even uitschakelen. Gelukkig zijn mijn songs heel persoonlijk en kan ik daar veel van mijn emoties in kwijt. Ik voel dat er veel ruimte is bij mijn publiek om mijn emotionele kant te tonen, maar zodra je van het podium stapt, valt dat weg”, zegt hij in Story.

De liefde is vaak een veel gekozen onderwerp om over zingen en schrijven en in een relatie zitten of single zijn geeft vaak inspiratie tot teksten.

“Songs schrijven is zeker niet altijd makkelijk. Daar is You'll End Up Hating Me een mooi voorbeeld van. Ik kwam nog maar drie maanden uit een relatie toen ik plots iemand nieuw leerde kennen op wie ik verliefd werd. Enerzijds wilde ik mij wel weer in een relatie storten, maar tegelijkertijd vond ik ook dat ik er nog niet klaar voor was. Je wordt dan wel een koppel, maar de angst die je voelt beschrijf ik in het nummer.”

Bio van Berre

Meer Over:

Berre