.
Berre
zondag 28 april 2024

Berre kondigt debuutalbum aan

Iets om naar uit te kijken

Ooit begon hij met zingen in een parkeergarage vlakbij z’n ouderlijk huis. Even later ruilde Berre (Berre Vandenbussche) die garage in voor sociale media als TikTok en Instagram, daarna voor volle festivalweides, en woensdag een uitverkochte zaal van de AB. Een prachtige mijlpaal voor de jonge singer-songwriter, en hét moment bij uitstek om groot nieuws aan te kondigen. Berre kondigde in een volle AB, goed voor 2000 fans, in primeur aan dat zijn debuutalbum eindelijk uitkomt. ‘I’ll Call You When I’m Home’ wordt op 27 september op de wereld losgelaten.

"Wat een ongelofelijke rit is het geweest de afgelopen 3 jaar. Mijn singles voelden allemaal als aparte pagina’s, dit album voelt als een volledig boek vol persoonlijke verhalen. Ik ben dan ook ongelofelijk fier dat mijn debuutalbum in september eindelijk van jullie is.” - Berre

Berre won meteen heel wat harten met zijn Instagram en TikTok covers van bekende en minder bekende nummers. In 2022 volgde de eerste echte single 'Say My Name', ondertussen platina gecertificeerd in België. De opvolgers 'Better Off Alone' en 'Thrill Of It All' zijn goud gecertificeerd. Na deze 3 hitsingles kwamen 'Kissing Strangers' en 'Happier' er in 2023. 2024 wordt nóg spannender. Na zijn shows in de AB (Brussel) en Melkweg (Amsterdam), volgt deze zomer de Main Stage van Pukkelpop! Een absolute droom die uitkomt voor Berre. In september komt zijn langverwachte debuutalbum uit, dat hij met veel goesting gaat voorstellen in De Vooruit, Trix én Het Depot. Alle tourdata en tickets zijn te vinden via berremusic.com.

Bio van Berre

Meer Over:

Berre