.
Berre
dinsdag 22 oktober 2024 18:00

Berre: “Vroeg of laat loopt het spaak”

Hij heeft nood aan vrijheid

Heeft Berre een partner of niet? Het is een vraag die ongetwijfeld veel jonge meisjes zich zullen stellen. Maar Berre geeft er in Tv Familie geen antwoord op.

“Wie weet... Stel dat ik nu ga samenwonen met iemand of in het huwelijksbootje stap, dan vind ik het belangrijk om dat te delen. Maar ik ben een gast van 23 jaar: wat maakt het uit of ik single ben of niet?”

De zanger is erg gesteld op zijn vrijheid en dan kan een relatie wel al eens een struikelblok zijn. Daar probeert de zanger zich wel tegen te wapenen.

“Ik zie veel leeftijdsgenoten die vanaf dat ze in een relatie zitten van alles opgedragen krijgen: je mag dat niet doen en dat. Vroeg of laat loopt het dan spaak, omdat ze zich gevangen voelen. Ik wil nog altijd met vrienden op stap kunnen gaan, of op vakantie, en niet heel mijn bestaan moeten aanpassen aan één iemand. Het zou jammer zijn dat ik de wereld niet meer kan ontdekken omdat ik van 't straat ben. In een relatie zitten en je vrij kunnen voelen, zijn in mijn leefwereld perfect combineerbaar.”

Bio van Berre

Meer Over:

Berre