.
News Image

Bieke en Erik de verrassende winnaars van Dansdate!

Erik en Bieke stalen vrijdag het hart van de kijker en versloegen zo de superfavorieten Kevin en Josje in een spannende en vooral hoogstaande finale van Dansdate!!


De entertainmentshow waar glitter, glamour en liefde samen komen op de dansvloer kent een winnaar: Bieke Ilegems en Erik Goossens. Hoewel de jury Kevin en Josje graag zag winnen, heeft de kijker daar anders over beslist. Zij vonden duidelijk dat Bieke en Erik de titel van allereerste winnend koppel van Dansdate het meeste verdienen. Hiermee moest het andere koppel in de finale de duimen leggen voor het koppel dat van begin af aan op de sympathie van heel Vlaanderen kon rekenen.



Bieke en Erik toonden het beste van zichzelf met een sensuele rumba en met hun persoonlijke favoriete dans: de afro choreo, die de doorbraak betekende voor het sympathieke koppel in deze wedstrijd. Naast de titel winnen Bieke en Erik ook een romantisch etentje van Sofie Dumont. De chef van De Keuken van Sofie wil het winnend koppel verwennen met een heerlijk diner dat ze hoogstpersoonlijk bij hen thuis komt klaarmaken.



Op vrijdag 31 oktober 2014 startten Bieke en Erik samen met vijf andere bekende koppels vol goede moed aan dit dansavontuur voor het oog van heel Vlaanderen. Sean & Allison, Veerle & Alain, Willem-Frederik & Freya en Laurens & Roos verlieten al eerder het programma. Net als de andere deelnemende koppels toonden de winnaars zich van een heel andere kant tijdens de liveshows, de trainingen en daarbuiten. Maar uiteraard kan er maar één de winnaar zijn. Bieke en Erik boekten week na week een mooie vooruitgang, met de uiteindelijke overwinning als kers op de taart.