.
Bieke Ilegems en Erik Goossens
vrijdag 24 juni 2022

Bieke Ilegems en Erik Goossens samen op de planken

"Dat gaat gewoon niet"

Bieke Ilegems en Erik Goossens leerden elkaar kennen achter de schermen van 'Tien Om Te Zien'. Later zouden ze nog samen acteren in 'Familie' en nu staan ze terug samen op de planken in ‘Assisen 4’.

Het koppel hun relatie is volop gegroeid terwijl ze beiden heel erg in de schijnwerpers stonden. Voor sommigen zou dat heel ongemakkelijk zijn, maar niet voor Bieke en Erik.

“Ik heb dat nooit raar gevonden. Ja, onze relatie kreeg aandacht in de pers. Maar dat was een gevolg van wat we beroepshalve deden”, legt Erik uit in Gazet van Antwerpen.

Ook Bieke denkt terug aan de tijd van toen. “Ik besef de impact pas nu, als ik naar onze jongste dochter kijk. Die is 20, ouder dan toen ik in de media begon. Ik was een snotneus die maar moest zien om te gaan met al die aandacht. Ik gaf belachelijke interviews. Maar dat vergeef ik mezelf. Ik was gewoon onwetend.”

Privé en werk gescheiden houden, dat zit er bij het gezin van Bieke en Erik niet in. “Alles loopt keihard door elkaar. Soms vertellen psychologen over een goede work-life balance. En dat je aan de keukentafel niet mag praten over je werk. Maar bij ons is alles zo intens dat dat onmogelijk is.”