.
Nouchka
zaterdag 10 februari 2024

Big Brother-kijkers sturen Nouchka naar huis

Wie is de volgende?

Big Brother heeft opnieuw 14 bewoners in het huis, zaterdagavond moest Nouchka Willems uit Oostende het huis verlaten en dat op net geen volledige 7 dagen na haar intrede. Nouchka kon het in de stemming niet halen en Ashley en Tyron.

Tyron, die er al een indrukwekkend parcours heeft opzitten, kwam als populairste uit de stemming. Daardoor moesten Nouchka en Ashley afscheid nemen van de bewoners en richting de studio gaan waar de deur voor Nouchka open ging. Daar werd zij met haar familie herenigd.

Voor Nouchka was het een kort verblijf waarbij zij amper spellen kon spelen. Vorige week kwam Nouchka samen met Sabeau het huis binnen, wellicht allerlaatste nieuwe bewoners. Nouchka was een opvallende verschijning en zeker en vast een sterke kandidaat. En net die sterkte deed haar de das om. Nouchka werd genomineerd omdat zij een tactische speler én een nieuwkomer was.

Er start nu een nieuwe week en dat belooft een spannende maar ook liefdevolle week te worden. De kijkers hebben massaal kaartjes voor de bewoners gestuurd, het is Valentijn én er is ook iemand jarig. Redenen genoeg voor een feestje, nietwaar Big Brother?