.
Big Brother 2023
donderdag 30 maart 2023

Big Brother: ‘Zij verlaat vandaag het huis’

Wie haalt de finale net niet?

Straks rond 11 uur zal één iemand het Big Brotherhuis verlaten. Wie is de pechvogel die de finale net niet haalt? Bart Vandenbroek en Jason Glas mochten afgelopen nacht op beide oortjes slapen, al had Jason toch een vrij onrustige nacht.

Maar hij was zeker niet de enige. De familie van de vier overgebleven bewoners moesten donderdag ook al vroeg uit bed, want zij worden allemaal in Amsterdam verwacht. In tegenstelling tot wat de bewoners denken, brengt de productie de familie namelijk niet op voorhand op de hoogte van wie eruit moet en wie dus naar Amsterdam moet komen om hun familielid een warm welkom te geven.

Dat Bart en Jason de finale spelen, daar twijfelt niemand aan. Twijfels zijn er wel bij de familie en vrienden van Jolien Bosch en Charlotte Denamur. Zij bengelen onderaan bij de polls op de sociale media. Die polls spreken elkaar tegen, in de ene poll is het Jolien die vertrekt, in de andere poll is het dan weer Charlotte die met de koffer in de hand het huis zal moeten verlaten.

Bart en Jason zien het liefst Charlotte vertrekken, veel kijkers zijn dan weer van mening dat Charlotte er al lang uit had moeten liggen maar door de vertrekkende Rob alsnog gered werd. Of zij hun zin krijgen is nog maar de vraag. Even na 11 uur weten we wie de finale net niet haalt en wie zo’n 57 uur later het laatste uur in het Big Brotherhuis mag beleven.