.
Bill Barberis
dinsdag 27 februari 2024

Bill Barberis: “We haalden zelfs het radionieuws”

Het was een leuke grap

Momenteel zien we Bill Barberis als Linus opduiken in ‘Familie’. Hij speelt de nieuwe vlam van Véronique Van den Bossche. Linus is de psycholoog van Véronique en Bill zelf studeert ook filosofie.

Bill is een heel gevoelige man en zeker sinds de komst zijn van zoontje. Sindsdien huilt hij veel makkelijker dan vroeger.

“Soms kijk ik naar hem en ben ik zo vertederd. Hij is drie jaar oud, maar had een lange 'mamafase'. Als ik 's morgens voor hem opstond, was het niet goed genoeg. Dat hakte er psychologisch toch in. Een halfjaar geleden vroeg hij plots naar mij. Dat raakte me, met een traan dus. Al duurde het maar een dag”, zegt Bill in Het Laatste Nieuws.

Barberis is een brave en lieve papa voor zijn zoon, maar hij heeft ooit wel dingen gedaan die misschien niet helemaal ok waren, maar wel grappig.

“Als jonge gasten hingen we in heel Antwerpen paraplu's aan een tiental standbeelden. Jacob Jordaens met een roze exemplaar in zijn hand. Vraag me niet waarom, we vonden dat toen grappig. Het haalde zelfs het radionieuws. Vanwege de kleuren dachten mensen dat het een holebi-actie was."

Bio van Bill Barberis

Meer Over:

Bill Barberis