.
Birgit Van Mol
zaterdag 6 augustus 2022

Birgit Van Mol en René: geen liefde op het eerste zicht

En het is nog altijd grote liefde

Birgit Van Mol en haar man René leerden elkaar kennen toen Birgit aan het werk ging bij VRT, waar ook René werkte. Eerst waren de twee goede vrienden, zonder bij bedoelingen.

René was veertien jaar ouder dan Birgit, was al een keer gescheiden en had al een kind uit die relatie. Samen een relatie beginnen, dat kwam op dat moment niet bij hen op.

“Een Nederlander met Indonesische roots, gescheiden, een kind en veertien jaar ouder, dat was nu niet meteen mijn ideaalbeeld. Maar misschien was dat juist goed. Zo hadden we geen verwachtingen van elkaar en hebben wij eerst een diepe vriendschap uitgebouwd”, vertelt Birgit in Dag Allemaal.

Het zou nog 2 jaar duren voordat de vonk bij de twee zou overslaan. Een moment waarvan beiden niet gedacht hadden dat het nog zou komen.

“Het overviel ons ook gewoon echt. Ik bracht haar, zoals altijd, naar de auto, en wilde haar een kus op de wang geven om gedag te zeggen. Maar voor we het wisten stonden we daar heel zwaar te zoenen. Zeker 5 minuten aan een stuk. De auto’s die toen voorbij reden, begonnen zelfs te claxonneren.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Birgit Van Mol

Meer Over:

Birgit Van Mol