.
Bjorn Soenens
vrijdag 21 april 2023

Björn Soenens geopereerd

Wat is er gebeurd?

Het is niet zomaar een vrijdag, het is de eerste vrijdag na de belangrijke operatie die Björn Soenens moest ondergaan nadat specialisten een longtumor ontdekten. Soenens besloot naar België terug te keren om hier in het bijzijn van familie en vrienden te kunnen herstellen van deze toch wel ingrijpende operatie. Vanop zijn bed in het UZ Gent gaf Soenens een update.

"De longtumor is verwijderd. Ik dank al die fantastische mensen van het Universitair Ziekenhuis Gent: de oncoloog, de longspecialisten, de uitstekende chirurgen, de dag- en nachtverplegers, het keukenpersoneel, de kinesisten, de anesthesisten en de pijnpomp, en de nodige zuurstof. Ik ben heel dankbaar voor al die prachtige zorg en zorgverleners. Ze verdienen groot applaus, elke dag. Nu begint mijn herstel ná de operatie. Eerst in het UZ, daarna in de thuisomgeving", schrijft Soenens op Instagram.

Soenens zal nog een tijdje in ziekteverlof zijn, maar voor zijn fans is er goed nieuws: van de podcast die Soenens maakt, is er volgende week weer een nieuwe aflevering beschikbaar. Spoedig maar vooral volledig herstel, Björn.

Bio van Björn Soenens

Meer Over:

Björn Soenens