.
Béa Vandendael
vrijdag 7 oktober 2022

Blind Gekocht- makelaar Béa Vandendael last pauze in

“Blind Gekocht combineren met mijn drukke job is teveel geworden.”

Jammer nieuws vanuit het Blind Gekocht-kamp: makelaar Béa Vandendael zal volgend jaar niet te zien zijn in het nieuwe, vijfde seizoen van het succesvolle format. Dat maakte ze vandaag zelf bekend via Instagram:

“Na 4 seizoenen, 33 afleveringen en 29 spannende huisaankopen heb ik, met veel pijn in het hart, besloten om een Blind Gekocht-pauze in te lassen. De voorbije jaren waren heel pittig en zeker de afgelopen twee jaar ben ik enorm diep moeten gaan in de zoektocht naar de ideale droomwoningen. Door de coronapandemie was de huizenmarkt oververhit en de combinatie van lagere budgetten, hogere prijzen én hogere verwachtingen maakten het er niet gemakkelijker op. Blind Gekocht combineren met mijn drukke job bij ERA IMMPULS waar ik voltijds succesvolle aan- en verkopen van vastgoed nastreef, is teveel geworden. Ik heb moeten beslissen om wat minder hooi op de vork te nemen. Dat is echt een ontzettend moeilijke beslissing, maar het is gewoon belangrijk om mijn gezondheid nu even op de eerste plaats te zetten, hoeveel moeite me dat ook kost.”

Wie de afwezigheid van Béa zal opvangen wordt later bekendgemaakt. Béa laat wel nog weten dat dit niet noodzakelijk een definitief afscheid is van het programma: “Blind Gekocht en iedereen van het team hebben een heel speciaal plekje in mijn hart. Ik heb immers altijd ontzettend fijn samengewerkt met Bart, Kelly, Jani, Dina, Kobe en het hele productieteam. Ik heb veel plezier beleefd, gevloekt, gehuild en gelachen tijdens onze avonturen. Dat is iets wat ik koester, en daar verandert deze beslissing ook niets aan. Maar ik moet nu gewoon even aan mezelf denken, dat is nu prioritair. En wat de toekomst brengt, zien we wel!”

Jani Kazaltzis: “Ik ben heel blij dat ik Béa heb leren kennen. Ik heb ontzettend hard genoten heb om samen met haar Blind Gekocht te maken. Ik weet dat het een hele moeilijke beslissing is geweest, maar je moet altijd je hartje volgen. Dat is het allerbelangrijkste. En wij zullen er altijd zijn voor haar, want we zien haar ontzettend graag. Heel veel liefde en heel veel succes met alles! Love you baby, very much!”

Bart Appeltans: “Jammer dat we Béa dit jaar gaan moeten missen bij Blind Gekocht. We zijn samen aan dit avontuur begonnen enkele jaren geleden. We hebben heel veel plezier gemaakt, heel veel gelachen, heel veel mooie momenten beleefd en mensen gelukkig gemaakt. Het was super om dat samen met haar te doen. Ik begrijp natuurlijk dat ze even nood heeft aan een beetje rust. We hebben allemaal wel eens een moment in ons leven dat we wat gas terug moeten nemen. Ik hoop toch dat we in de toekomst samen nog eens voor de camera gaan staan, want ik denk dat veel mensen dat leuk zouden vinden. Dus verzorg je goed en tot snel.”

Kelly Claessens: “Ik ga Béa missen. En ik denk niet alleen ik, maar heel Vlaanderen: ze is onze favoriete redhead. Ik denk met heel veel plezier terug aan alle momenten dat wij samen de slappe lach hebben gehad. Ik vond het fantastisch om met haar samen te werken. Ze stelde mij ook meteen op mijn gemak toen ik er bijkwam in seizoen 3. Ik kan mij een seizoen zonder haar gewoon niet voorstellen, dus ik hoop dat wij in de toekomst zeker nog eens kunnen samenwerken. Take care, verzorg je goed en tot snel.”

Programmadirecteur Annick Bongers: “Béa is al vanaf seizoen 1 één van dé gezichten van Blind Gekocht. En niet zomaar één. Ze heeft de voorbije vier seizoenen meer dan eens bewezen dat ze de vastgoedvrouw op de juiste plek was. Hoe uitzichtloos de situatie er ook uit zag, toch wist ze telkens weer te verbazen. Béa is een begrip in Vlaanderen als het over vastgoed gaat. Dat ze niet in het vijfde seizoen te zien zal zijn, is uiteraard jammer voor de zender, het programma en haar Blind Gekocht-collega’s, maar gezondheid komt altijd op de eerste plaats. Een welgemeende dikke merci en ongetwijfeld tot snel!”

Bio van Béa Vandendael

Meer Over:

Béa Vandendael