.
Jonas Lefevere uit Blind Getrouwd 2024
dinsdag 13 augustus 2024

Blind Getrouwd 2024, dit is Jonas Lefevere

Sociaal en allesbehalve routineus

De 29-jarige Jonas woont in het West-Vlaamse Izegem, waar hij eveneens werkt als jeugdwerker op de vrijetijdsdienst. Maar helemaal zot is Jonas van zijn bijberoep: het organiseren van outdoor teambuildings en het in elkaar steken van escape rooms. Hierin kan hij zijn avontuurlijke kant helemaal kwijt, want die heeft hij absoluut. Jonas reist graag, test vaak nieuwe sporten uit en kan niet goed tegen routine. Op zijn 80ste wil hij kunnen terugkijken op een rijk en goed gevuld leven. Hopelijk heeft hij tegen die tijd zijn bucketlist kunnen afvinken: Jonas wil op elk continent geweest zijn.

Trouwen met Jonas is ook een beetje trouwen met zijn Russische straathond Bella, maar ook zijn 7 beste maten zijn key. Met deze vriendengroep doet hij vaak een saunaatje (in zijn eigen tuin), weekendjes weg of gezellige barbecues. De ideale vrouw voor Jonas is een sprankelende vrouw vol positieve vibes, die initiatief neemt, goed kan luisteren en mee wil gaan in het avontuur. Al wil Jonas ook geborgenheid geven en krijgen: de perfecte mix dus tussen uitdaging en rust vinden bij elkaar.

“Er zijn al duizend scenario’s door mijn hoofd gegaan. En ik hoop dat het beste van al die scenario’s, waar gaat worden”

Jorina Van Rompaey
Karlien Bongaerts
Britt Winnepenninckx
Larissa Vandevelde
Jidse Degraeve
Thomas Michielsen
Simen Schuddings