.
Jorina van Rompaey uit Blind Getrouwd 2024
dinsdag 13 augustus 2024

Blind Getrouwd 2024, dit is Jorina Van Rompaey

Familiemens in hart en nieren

De 32-jarige Jorina woont samen met haar kat Pippa op een appartementje in Lier. Ze werkt er ook op een middelbare school waar ze bekend staat als ‘die van het onthaal’. ‘Lierke plezierke’ is zeker van toepassing op Jorina. Ze haalt massaal veel energie uit het afspreken met collega’s en vrienden en in het weekend trekt ze richting Kempen naar haar volleybalploeg of haar familie. Jorina komt uit een groot gezin en draagt familie hoog in het vaandel. Ze neemt de taak van tante en meter met veel liefde op en alle kleintjes in de familie nemen een grote plaats in in haar hart. Wanneer ze niet bij haar ouders aan tafel schuift, gaat ze graag wandelen met vriendinnen of op reis om nieuwe landen en steden te ontdekken.

Die bucket list wil ze heel graag afwerken met een toffe man, die best om kan met het sociale, sportieve en soms ook competitieve kantje van deze lieve, enthousiaste en behulpzame jongedame. Omdat ze er echt wel aan toe is zelf een warm gezin te stichten, en daten via Tinder niet haar ding is, probeert Jorina het via Blind Getrouwd. Ze vulde vorig jaar de vragenlijst al eens in, maar drukte toen niet op ‘send’. Dit jaar dacht ze: niets te verliezen, gewoon doen!

“Mijn ouders zijn al heel lang samen en al heel lang gelukkig getrouwd. Die warmte tussen hen voel je nog altijd. Op dat gebied zou ik echt heel graag in hun voetsporen willen treden.”

Karlien Bongaerts
Britt Winnepenninckx
Larissa Vandevelde
Jidse Degraeve
Jonas Lefevere
Thomas Michielsen
Simen Schuddings