.
News Image

Blind Getrouwd: Esther en Tim gaan scheiden

Wat is daar plots gebeurd?


Stevige primeur in de nieuwe Dag Allemaal: Esther en Tim uit het meest recente seizoen van Blind Getrouwd zijn uit elkaar en gaan scheiden. Het koppel besloot na het derde seizoen van Blind Getrouwd samen te blijven. Het koppel zag het volledig zitten, ondanks het feit dat er nooit echt vonken en vuur werden gezien. Esther en Tim, die zagen elkaar op hun eigen manier graag. Dat toonden ze tijdens de opnames op een subtiele manier aan elkaar. Vooral Tim bleek een romanticus te zijn, hij wist met een heuse schatkaart zijn Esther zelfs een heuse zoektocht te laten starten. Zij had echter een probleem om haar gevoelens te tonen, dat bleek vorige maand nog toen Esther in Dag Allemaal vertelde dat ze liefst via sms en een briefje met Tim communiceerde.



Tim was bij het afsluiten van het experiment op tv in de wolken met zijn vrouw: “Mijn gevoel voor Esther is alleen maar blijven groeien. Dit is beter dan wat ik kon hopen. Alles klopt, ik voel me op mijn gemak bij haar. Ik kan zijn wie ik ben. En daarom zeg ik vandaag opnieuw ja. Dit keer niet tegen het experiment, wel tegen Esther, omdat ik de rest van mijn leven met haar wil doorbrengen”, klonk twee maanden geleden enthousiast.



En ook Esther was blij dat zij mevrouw De Winter mocht blijven. “Mijn eerste indruk van Tim was meteen heel positief. Ik kon meteen enkele zaken van mijn verlanglijstje afvinken. Ik had van in het begin vertrouwen in hem. Dat is niet eigen aan mij, dus dat is echt wel aan hem te danken. De voorbije weken hebben we zoveel mooie momenten gekend. Dit alles maakt dat ik na vijf weken getrouwd wil blijven en verder wil gaan als Mevrouw De Winter.”



Maar twee maanden later zit er toch een kink in de kabel. Esther en Tim zijn uit elkaar maar over de reden van de breuk willen ze niets kwijt. “We hebben een hele mooie tijd gehad samen en leuke momenten beleefd, maar recent hebben we besloten toch elk terug onze eigen weg te gaan. We wensen mekaar absoluut het allerbeste toe in de toekomst”, laat het koppel weten aan Dag Allemaal.



En daarmee blijven alleen Frie en Toon én Lieve en Aljosja samen.