.
News Image

Blind Getrouwd: Lothar Callaerts

Hij loopt er altijd goed uitgedost bij .


Lothar Callaerts is 26 jaar jong en vertegenwoordiger bij een kledingmerk. De jongeman woont in Sint-Amands Puurs en zoekt een vrouw via Blind Getrouwd.



Lothar is sociaal, ambitieus, rechtuit en gemakkelijk in de omgang. Hij is een heel eerlijk persoon, humoristisch, modebewust en emotioneel. Hij gaat graag uit eten en op stap maar kan evengoed genieten van een avondje gezellig thuisblijven. Koken is zijn passie. Zijn ideale partner is eerlijk en spontaan, staat stevig in haar schoenen en beschikt over een flinke portie humor. Hij zoekt een vrouw die haar gedacht durft te zeggen.



“Ik ben vertegenwoordiger van kledij en schoenen, voor het merk Fred Perry. Dat wil zeggen dat alle winkels in België hun collectie bij mij komen kiezen. Ik ben een goedlachse man, erg sociaal en heel gemotiveerd om iets van dit Blind Getrouwd-avontuur te maken. Maar ook: wat angstig om afgewezen te worden. Ik heb al twee serieuze relaties gehad en heb in beide gevallen ook samengewoond. Ondertussen ben ik iets meer dan een jaar vrijgezel. Ik heb wel wat gedatet, meestal op de spontane manier. Dating apps gebruik ik ook soms, maar zonder succes. Ik ben enorm klaar om dit avontuur aan te gaan en heb veel vertrouwen in de match die de experten voor mij hebben uitgekozen. Ik hoop in het stadhuis vooral iemand te zien staan die graag lacht en meteen het ijs mee zal breken. Iemand die zeer sociaal is en er direct voor wil gaan. Hoe mijn ideale trouwdag eruit ziet? Het moet vooral een dag zijn waarop veel gelachen wordt. Niet alleen door mijn partner, maar ook met familie en vrienden die belangrijk zijn voor mij. Op een intieme locatie die veel charme uitstraalt.”