.
News Image

Blind Getrouwd: Nick Laenen

Hij trouwt met Christophe!


Een tijdje geleden maakten de makers van Blind Getrouwd bekend dat de 38-jarige Nick Laenen uit Antwerpen zou trouwen met Christophe. Nick is steward en instructeur en komt uit Antwerpen.

Nick omschrijft zichzelf als positief, grappig, gevoelig en energiek. Hij probeert elke dag alles uit het leven te halen en is een prettig gestoorde levensgenieter die de dingen zegt zoals hij ze ziet. Door zijn onregelmatige werktijden als steward is het niet evident om een serieuze relatie op te bouwen. Vertrouwen, humor en communicatie vindt hij erg belangrijk in een relatie. Zijn ideale partner is iemand die ook humor heeft, met beide voeten op de grond staat, die trouw is en gelooft in de ware liefde.



“Ik ben iemand die leeft volgens het uitgangspunt: je leeft maar één keer. Ik probeer alles uit het leven te halen, reis super veel, ook buiten m’n werk als cabin crew purser. Naast het vliegen geef ik ook les aan piloten en cabin crew. Ik ben altijd goedgehumeurd en vrienden zijn enorm belangrijk voor mij. Ik ben enorm dankbaar voor al die positieve dingen in mijn leven, alleen mis ik nog iemand om dit allemaal samen mee te beleven. Ik heb een paar relaties gehad van enkele jaren, waarvan 2 lange afstandsrelaties, wat het er natuurlijk niet makkelijker op maakte. Ondertussen ben ik 2 jaar vrijgezel. Door al even single te zijn weet ik ook perfect wat ik wil en zeker wat ik niét wil. Mensen daten niet meer zoals vroeger. Het is allemaal heel vluchtig en ik hou echt nog van de ‘authentieke manier’ van daten: rustig aan, samen op café en wachten met die eerste kus tot na een paar dates. Jammer genoeg willen velen daten in een stroomversnelling en haken ze af als het niet snel genoeg gaat. Of ik in Blind Getrouwd dan op mijn plaats zit? Zeker wel, want net doordat mijn echtgenoot hetzelfde engagement durft aan te gaan als ik, weet ik dat hij het even serieus wil aanpakken. Ik hoop een leuke spontane man voorgeschoteld te krijgen die mij vanaf het eerste ogenblik op m’n gemak kan laten voelen. Iemand die net zoals ik humor gebruikt om zijn zenuwen onder controle te houden.”