.
News Image

Blokken viert feest

Maandag krijgen we een speciale aflevering van Blokken.


Op maandag 2 november viert Ben Crabbé de 25ste verjaardag van Make-A-Wish België met een speciale Blokken-uitzending. Dan pakt het populaire spelprogramma uit met een wel heel bijzondere aflevering: twee ‘wenskinderen’ nemen het eenmalig tegen elkaar op.



Twee kinderen die op jonge leeftijd geconfronteerd zijn met een levensbedreigende ziekte. Ze proberen een zo groot mogelijk bedrag voor Make-A-Wish bij elkaar te spelen én ze winnen elk drie dagen en twee nachten all-inclusive in Disneyland Parijs.



Kyana Decoene is 9 en komt uit Gullegem. Ze neemt het op tegen de 10-jarige Tess Smellinckx uit Deux-Acren. Op zeer jonge leeftijd proberen beide meisjes te herstellen van een bijzonder zware ziekte. Kyana kreeg vorig jaar de diagnose van lymfeklierkanker, Tess is leukemiepatiënt.



Bij Ben Crabbé komen ze bewijzen dat ze minstens even straf – misschien zelfs straffer – uit de hoek kunnen komen dan de volwassen Blokken-kandidaten. Ze quizzen als de besten en vinden moeiteloos hun weg op het blokkenbord. Ze worden daarbij luid aangemoedigd door hun broers, zussen, ouders, grootouders en klasgenootjes die gewapend met spandoeken de tribunes bevolken.



Een unieke Blokken-aflevering en meteen een hartverwarmende start van de herfstvakantie.

Blokken viert 25 jaar Make-A-Wish België: maandag 2 november, om 18.30 uur op Eén.


Bio van Ben Crabbé

Meer Over:

Ben Crabbé