.
News Image

Blue opent Pentahotel in Leuven

En wij waren erbij.


Pentahotels opende vorige week zijn eerste hotel in België. Vanaf nu hebben zakelijke reizigers en liefhebbers van citytrips een nieuw lifestyle-hotel in de historische stad Leuven, dichtbij Brussel.



Met de opening van het hotel in Leuven maakt pentahotel een overtuigend stijlstatement. Het nieuwe hotel is gevestigd aan het Alfons Smetsplein 7, vlakbij de gastronomische Muntstraat. Het hippe lifestyle-merk heeft het 103-kamers tellende hotel in vijf maanden getransformeerd tot een ware hotspot.



Donderdagavond werd pentahotel Leuven officieel geopend met een grote openingsparty en een 200-tal aanwezigen, waaronder Joke van de Velde, Lesley-Ann Poppe, Eline De Munck, Silvy De Bie en anderen. Boysband Blue, die recent nog optraden als verrassingsact op de 30e feesteditie van Night of the Proms, herinnerden de feestgangers er aan waarom ze een van de beste boysbands van de jaren 2000 waren.



Kristof Lemmens, General Manager van pentahotel Leuven, vond het een erg geslaagde opening: “Het was, zoals we het in penta termen zeggen ‘a pentastic evening’! pentahotels is geen gewone hotelketen zoals er zovelen zijn. En dit gevoel wilden we ook aan alle genodigden meegeven tijdens deze ‘Grand Opening’. Het was ons eerste warme welkom op de Belgische markt en al de lachende gezichten en dansende mensen overtuigen ons dat België klaar is voor de ‘penta vibe’. We zien dan ook vol vertrouwen en met enthousiasme onze vier andere openingen tegemoet: in Luik, Brussel centrum, Diegem en Brussel Expo. penta loves Belgium!”


Bio van Blue

Meer Over:

Blue

Bio van Joke van de Velde, Lesley-Ann Poppe, Eline De Munck en Silvy De Bie