.
Bob Savenberg
maandag 7 februari 2022

Bob Savenberg en dochter Talle zijn herenigd

Dat was ooit anders

32 jaar geleden werd de dochter van Bob Savenberg geboren. Bob was aanwezig bij de bevalling, maar kon amper van het prille vadergeluk genieten of hij moest alweer vertrekken om te gaan optreden met Clouseau. De band met zijn dochter werd steeds slechter en slechter en het contact werd minder en minder. Nu is Talle zelf zwanger en geeft ze haar vader een nieuwe kans. Dat hij zijn fouten van vroeger toegeeft, doet haar veel deugd.

“Vijf jaar geleden hebben we voor het eerst een lang gesprek gehad. Een gesprek vol woede en opgekropte emoties”, doet Talle haar verhaal aan Dag Allemaal. “Maar dat gesprek was wel het begin van onze nieuwe band. Sindsdien bouwen we die weer op. Niet dat we elkaar nu vaak zien, maar als we bellen, vertellen we wel heel veel.”

Dat hun band een heel pak beter is dan vroeger, dat is ook te horen aan de woorden waarmee Talle ieder gesprek met haar vader afsluit: ‘Love you, papaatje, tot de volgende’. Talle staat niet graag in de belangstelling en koestert haar geluk. “Ik hou mij n wereld liever klein’, klinkt het. ‘Ik heb mij n man, twee goeie vriendinnen en mama die ik bij na dagelijks hoor. En nu hoor ik zelfs papa af en toe. Meer moet dat voor mij niet zijn.’

Bio van Bob Savenberg

Meer Over:

Bob Savenberg