.
Bob Savenberg
dinsdag 27 juli 2021

Bob Savenberg en Stef Bos maken 2.0-versie van Breek De Stilte

Muzikale duo pakt met verrassende nieuwe versie uit.

Aanstaande zondag 1 augustus is Bob Savenberg één van de gasten die aanschuift bij Herbert Verhaeghe. In zijn MENT-zomerprogramma ‘Herbert Classics’ geeft Bob uitleg bij zijn favoriete songs en in dat lijstje staat ook ‘Breek de stilte’, een nummer 1-hit die Bob dertig jaar geleden scoorde met Stef Bos.

Het gelegenheidsduo vroeg er destijds aandacht mee rond autisme. Bij Herbert liet de voormalige Clouseau-drummer vallen dat er in het najaar een 2.0-versie zit aan te komen: “Mijn nonkels en tantes waren destijds betrokken bij de opnames, in die mate dat zij mee het achtergrondkoor vormden. Sommigen zijn ondertussen al weggevallen of hebben een gezegende leeftijd bereikt, waardoor we verplicht werden om een alternatief te zoeken. Meer dan dat hebben we ondertussen gevonden, waardoor Stef en ik in het najaar kunnen uitpakken met een gloednieuwe, eigentijdse versie. Mensen die het origineel kennen, gaan we verrassen, maar ik ben zeker dat we hier ook een nieuwe generatie mee gaan aanspreken. Het is het ideale moment om de song uit te brengen”, zegt Bob enthousiast.

In afwachting van die nieuwe release, lanceerde Bob Savenberg een paar weken geleden zijn nieuwe single ‘Tranende loop’ als opvolger van de geslaagde comeback-singles ‘Looove’ en ‘Liefde van mijn leven’. Met de avondvullende theatershow ‘Van ‘Brandweer’ tot ‘Swentibold’, het verhaal achter de liedjes’ trekt Bob Savenberg, die in november zestig wordt, samen met jonge wolven Manu Huylebroeck en Bram Van Den Berghe komend voorjaar naar de culturele centra. ‘Herbert Classics’ met Bob Savenberg wordt aanstaande zondag 1 augustus op MENT uitgezonden, tussen 10u00 en 12u00.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Stef Bos en Bob Savenberg

Meer Over:

Stef Bos Bob Savenberg