.
Bockie De Repper
woensdag 6 december 2023

Bockie De Repper: “Ik was vroeger veel egoïstischer”

Alles moest rond hem draaien

Toen Bockie De Repper amper 24 was, stierf zijn papa op 47-jarige leeftijd. Dat getal speelt een grote betekenis in zijn leven en het heeft hem ook een beetje angstig gemaakt in het leven. Zijn verwachtingen over het leven liggen dan ook erg laag.

Zo’n gedachten, dat moet schrikken zijn voor de omgeving van Bockie. Zij vinden het vooral soms erg vermoeiend.

“Maar ik ga ervoor naar een psycholoog, die me tools geeft om met die gedachten om te gaan. Meditatie bijvoorbeeld. Als het te helder wordt dat ik over negen jaar kan sterven, mediteer ik. Of kijk ik tv. Niet moeten nadenken zorgt voor rust in mijn hoofd”, zegt Bockie in Story.

Gelukkig krijgt Bockie veel steun van zijn vriendin Julie. Zij heeft hier en daar al wat gedachten kunnen veranderen. Vooral dan op relatievlak.

“Vroeger was ik veel egoïstischer. Ik vond dat alles alleen rond mij moest draaien, omdat ik maar een bepaalde tijd te leven had. Ik heb veel relaties verbroken waarbij de meisjes niet begrepen waarom ik dat deed. Maar ik moest door, snap je? Ik had geen tijd te verliezen. Nu begrijp ik dat je gelukkig wordt als de mensen rondom je gelukkig zijn. Echt, dat besef ik nog niet zo lang.”

Bio van Bockie de Repper

Meer Over:

Bockie de Repper