.
Dina Tersago
woensdag 21 juni 2023

Boer Bert uit ‘Boer zkt Vrouw’ heeft niets meer te verliezen

Dina is spijtig genoeg al van ’t straat

Negen jaar geleden nam hij samen met zijn twee broers het ouderlijk vlasbedrijf over en nu is hij dus klaar om zich definitief te settelen met een dame bij wie hij zich goed voelt.

“Zelf had ik die stap nooit durven zetten. Mijn beste vriend en m’n zus hebben mij ingeschreven voor ‘Boer zkt Vrouw’. Als het over de liefde gaat, klap ik soms dicht. Ik heb dus getwijfeld om deel te nemen. Maar ik heb niets te verliezen”, vertelt Bert openhartig aan TV Familie.

Veel relaties heeft hij nog niet gehad. “Als het op vrouwen aankomt, ben ik verlegen. Maar voor ‘Boer zkt Vrouw’ engageer ik me gráág”, vertelt Bert.

Voor hem moet een vrouw niet over specifieke eisen beschikken maar het moet gewoon iemand zijn die hem een goed gevoel geeft.

“Een goedlachse, naturelle vrouw die positief in het leven staat. Als ze goed kan koken is dat mooi mee genomen. Maar ze moet begrijpen dat mijn familie en het bedrijf heel belangrijk voor mij zijn”, zo onthult Bert nog aan TV Familie. Dina is volgens hem wel een zeer toffe madam maar zij is al van ’t straat, aldus Bert.