.
Kevin uit Boer Zkt Vrouw
zaterdag 6 mei 2023

Boer Kevin: “Hij heeft een goede keuze gemaakt” 

Hij heeft hem verrast 

Het meest recente seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ zit er weer op. De keuzes zijn gemaakt, de relaties zijn helaas niet overeind gebleven. Het was een seizoen vol drama en veel emoties. Maar ook vol verrassingen.

Boer Kevin vindt dat het verhaal van boer Stef hem het meest heeft verrast. “Ik vond dat hij een heel goede keuze gemaakt had en zag echt potentieel in hem en Leen. Zij is ook een boerendochter en heel geïnteresseerd in Stef.”

Al leek het wel bij de kijkers alsof Stef Leen heel lang aan het lijntje heeft gehouden tijdens hun romantische weekend. En daarin kan boer Cathy zich dan wel weer vinden.

“Stef is net als ik een eeuwige pleaser. Hij wil voor iedereen goed doen en verliezen daarbij soms uit het oog hoe we ons daarbij voelen. Dat is een rode draad bij alle boeren die dit jaar hebben meegedaan, heb ik gemerkt; Tijdens de opnamen ligt het tempo ook zo hoog dat je haast de tijd niet krijgt om na te denken over je gevoelens.”

Door het verhaal van boer Jef werd Cathy dan weer het meest geraakt. Zij zag echt potentieel tussen hem en Benthe. Deze afloop had ik dan ook niet zien aankomen. Bij de reünieaflevering merkte ik dat Jef de draad van zijn leven langzaam weer probeert op te pikken, maar ik voelde ook dat hij heel graag nog met Bente was samen geweest.”