.
Kevin uit Boer Zkt Vrouw
zondag 14 mei 2023

Boer Kevin: “Ik besef dat nu nog meer dan vroeger” 

Schoonheid zit vanbinnen 

‘Boer Zkt Vrouw’ is voor de deelnemende boeren altijd een groot avontuur. Niet alleen worden hun emoties op de proef gesteld, ze leren ook zichzelf beter kennen. Ook boer Kevin leerde heel wat bij na zijn deelname.

“Ik besef nu nog meer dan vroeger dat echte schoonheid vanbinnen zit. Ik ben tijdens het programma meermaals mezelf tegengekomen, en ik heb daaruit geleerd om het geluk te zoeken in de kleine dingen”, zegt Kevin in Dag Allemaal.

Heel opvallend was dat Heidi, één van de drie uitverkorene kandidaten van Kevin, nadien een relatie begon met Kevins neef Pieter. En daar kan Kevin alleen maar blij om zijn.

“Goed hé, het is allemaal begonnen toen hij tijdens de opnamen frambozen kwam plukken. Hij en Heidi hadden een klikken, ze hebben afgesproken, en voila!”

Maar er is meer. Pieter is een huis aan het bouwen net naast de boerderij van zijn neef. De kans is groot dat Heidi en Kevin nu ook gewoon buren worden. “Ik wens hen alle geluk toe, maar ze zijn mij wel nog een etentje op barbecue verschuldigd!”