.
Kevin uit Boer Zkt Vrouw
dinsdag 2 mei 2023

Boer Kevin: “Ik vond haar erg zweverig”

Hij was één van die mensen

Het werd een bewogen seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’. Veel emoties, heel wat drama en vooral weinig echte liefde, dat zou een perfecte samenvatting kunnen zijn van dit meest recente seizoen.

Natuurlijk hebben de boeren en boerin hun eigen avonturen en elkaars avonturen gevolgd op televisie en ook zij zijn verbaasd over de vele drama. Zo vindt boer Kevin Cathys opmerking over dat dansen, in aflevering 1, een beetje vreemd

“Ik vond het vreemd dat ze in de eerste aflevering een keuze maakte aan de hand van de manier waarop de mannen dansten. Maar goed, ieder zijn hobby. Ik vis graag en een meisje dat zegt dat ze vissen leuk vind, heeft bij mij ook een streepje voor”, geeft hij toe in Dag Allemaal.

Maar Kevin moet ook toegeven dat hij het beeld van Cathy heeft moeten bijstellen naarmate hij ze steeds beter leerde kennen op televisie.

“Ik was oorspronkelijk een van die mensen die jou nogal zweverig vonden, maar toen zag ik je twee afleveringen later over het erf crossen met’n tractor en dacht ik: hopla, daar gaat ze! Op dat moment zag ik een andere Cathy. Jij bent niet op één ding vast te pinnen.”