.
Kevin uit Boer Zkt Vrouw
dinsdag 21 maart 2023

Boer Kevin uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Dat mis ik absoluut niet” 

Hij is niet altijd boer geweest 

We zijn nu al ontzettend benieuwd of er ook dit seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ koppeltjes zullen gevormd worden. Voor de boeren en boerin zit er zeker relatiemateriaal bij, maar het moet natuurlijk ook nog altijd klikken.

Één van de meest opvallendste deelneemsters is Heidi, die interesse heeft in boer Kevin. Zij is toch tien jaar ouder dan de boer zelf.

“Ik val op rijpere vrouwen, dat heb ik haar ook gezegd. Eerlijk, ik kreeg het onmiddellijk warm toen ik in Heidi’s buurt vertoefde. Ze maakte iets los in mij, en ik had het gevoel dat dat wederzijds was. Ze deed dat ook fantastisch op de markt. Wat voor mij belangrijk is, want zo verdienen wij tenslotte ons geld”, klinkt het in Dag Allemaal.

Kevin heeft niet altijd de ambitie gehad om boer te worden en waagde zich eerst aan de job van camionchauffeur. Hij reisde toen veel Frankrijk en Nederland rond.

“Maar de boerenstiel zit in mijn hart en ik mis het zeker niet om in de file te staan. Ik ben vorig jaar, enkele maanden voor de start van de opnames van het programma, weer voltijds op de boerderij begonnen. In de winter telen we witloof, in de warmere maanden frambozen.”

Download onze app voor Android of iOS