.
Martijn uit Boer zoekt vrouw
woensdag 15 mei 2024

Boer Martijn: “Ik zag gewoon geen toekomst met haar”

Zij is niet zijn ding

Boer Martijn uit ‘Boer Zkt Vrouw’ zal de deelname van Lynssie en Lisanne niet zo snel meer vergeten. Het kwam tussen een confrontatie tussen de twee dames tijdens het inrichten van zijn interieur.

“Helaas wel, ja. Maar 't is niet dat die kleine botsing ervoor gezorgd heeft dat ik nu Lynnsie huiswaarts stuur. Ik zag gewoon geen toekomst met haar. Dat zij gevoelens had voor mij heeft ze me trouwens niet gezegd, maar ik merkte het wel aan haar manier van doen. Lynnsie is ietwat onzeker. Ik heb een vrouw nodig die de koe bij de hoorns vat”, klinkt het in Tv Familie.

Toch heeft de ruzie geen invloed gehad op de keuze die Martijn nadien heeft moeten maken. Al heeft het hem ook wel verrast.

“Ik was wel verrast dat ze plots zo opkwam voor haar mening en haaks tegen Lisanne inging. Ik had zoveel moeite gedaan om haar los te krijgen, maar dat resultaat had ik toch liever niet. Maar ook zonder die discussie was m'n beslissing dezelfde geweest, hoor. Veel van die spanningen is er bij mij niet blijven hangen.”