.
Lisanne uit Boer Zkt Vrouw
vrijdag 19 april 2024

Boer Martijn: “Ze liet de anderen geen kans meer”

Ze werd een heel pak mondiger

Net op het moment dat Lynnsie besluit om zich niet meer te laten doen door Lisanne in ‘Boer Zkt Vrouw’, lijkt dat moment zich nu ook volledig tegen haar te keren.

Ze doet volledig tegendraads op wat Lisanne zegt en ze laat de andere meisjes geen kans meer. En dat is niet wat boer Martijn had gehoopt toen hij haar meevroeg op 24uurs date om haar wat losser te maken.

“Ze liet de anderen geen kans meer en dat terwijl Lisanne er in het begin alles aan had gedaan om Chrissy en Lynnsie te helpen om hun draai te vinden in het boerenleven. En ja, zij was erg aanwezig, maar dat stoorde mij hoegenaamd niet”, citeert Dag Allemaal boer Martijn.

Het herinrichten van de woonkamer van de boer werd uiteindelijk niet echt een leuk moment, maar eerder een erg beschamend moment.

“Ze raakten het maar niet eens over de manier waarop ze de gekocht spullen op tafel zouden rangschikken. Dat was een ongemakkelijk moment, maar ook heel leerzaam. Ik ben er niet tussengekomen omdat ik wilde weten hoe de situatie zou uitdraaien. Op dat moment kwam hun ware aard naar boven. Als ze alle drie de hele tijd poeslief waren gebleven, had ik wellicht pas later geweten hoe de vrouwen echt in elkaar zaten.”